Αγαπητοί Συνάδελφοι και Φίλοι της ΕΛΕΜΒΙΟ,

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι, το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΕΛΕΜΒΙΟ θα γίνει στην Πάτρα, στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, από την Παρασκευή 10 έως την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014, με οργανωτή το Εργαστήριο Εμβιομηχανικής.

Δείτε το site του 6ου Πανελληνίου Συνεδρίου της ΕΛΕΜΒΙΟ στο http://www.2014.elembio.gr.

Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου είναι η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια κ. Δέσποινα Δεληγιάννη, η οποία (σύμφωνα με το Καταστατικό της ΕΛΕΜΒΙΟ) είναι και μέλος του ΔΣ της ΕΛΕΜΒΙΟ.

Η εκπνοή της υποβολής των Περιλήψεων είναι την Κυριακή 15 Ιουνίου 2014.

Σύντομα θα σας ανακοινώσουμε τη θεματολογία του Συνεδρίου και το κόστος εγγραφής.

Πάντως, σας διαβεβαιώνουμε ότι, η Οργανωτική Επιτροπή και το ΔΣ της ΕΛΕΜΒΙΟ θα καταβάλουμε ιδιαίτερη προσπάθεια ώστε και τα δύο (θεματολογία και κόστος εγγραφής) να είναι ιδιαίτερα ελκυστικά ώστε το Συνέδριο αυτό να μπορέσει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που έχετε από ένα επιστημονικό συνέδριο του σήμερα, δηλαδή που απαντάει στις ανησυχίες, επιστημονικές αλλά και της αναζήτησης της προοπτικής μέσω της Εμβιομηχανικής, όλων μας και κυρίως των νέων συναδέλφων και φοιτητών.

Συνεπώς, σημαντικός παράγων της επιτυχίας του Συνεδρίου είναι η συμμετοχή όλων των Εργαστηρίων και όλων των φοιτητών μας με εργασίες που θα παρουσιάσουν τα πιο καλά και τα πιο πρόσφατα και αξιόλογα πειραματικά μας αποτελέσματα.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Άκης Αγαθόπουλος

Πρόεδρος ΕΛΕΜΒΙΟ