Αγαπητοί/τές συνάδελφοι,

Συνεχίζοντας την παράδοση της διεξαγωγής των Συνεδρίων της Ελληνικής Εταιρείας Εμβιομηχανικής (ΕΛΕΜΒΙΟ) ανά διετία, με χαρά ανακοινώνουμε τη διοργάνωση του 7ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Εμβιομηχανικής, κατά το διάστημα 24 – 26 Ιουνίου 2016. Το Συνέδριό μας θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Ομίλου «Υγεία» στο Μαρούσι, στην Αθήνα. Οι εργασίες του θα πραγματοποιηθούν στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Λούρος» του νοσοκομείου «Μητέρα» και στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Νοσοκομείου «Υγεία», αξιοποιώντας τη σχετική ευγενική χορηγία του Ομίλου «Υγεία».

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Φίλοι της ΕΛΕΜΒΙΟ,

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι, το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΕΛΕΜΒΙΟ θα γίνει στην Πάτρα, στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, από την Παρασκευή 10 έως την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014, με οργανωτή το Εργαστήριο Εμβιομηχανικής.

Μετά τις επιτυχίες των Συνεδρίων στα Τρίκαλα (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας), στην Ολυμπία (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο) και Ιωάννινα (Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων), τα Πανελλήνια Συνέδρια της Ελληνικής Εταιρίας Εμβιομηχανικής "ΕΛΕΜΒΙΟ", η οποία είναι συνδεδεμένο μέλος της Διεθνούς Εταιρίας Εμβιομηχανικής (ISB), έχουν πλέον καθιερωθεί στο επιστημονικό κοινό της Εμβιομηχανικής ως ένας επιστημονικός θεσμός. Τώρα, το ταξίδι της ΕΛΕΜΒΙΟ θα σταματήσει τον Σεπτέμβριο του 2012 (28-29) στη Θεσσαλονίκη όπου τα

To 4o συνέδριο διεξήχθει στις 4,5 & 6 Ιουνίου 2010 στα Ιωάννινα, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Μετά τις επιτυχίες των Συνεδρίων στα Τρίκαλα (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας), στην Ολυμπία και στο ΕΜΠ, τα Πανελλήνια Συνέδρια της Ελληνικής Εταιρίας Εμβιομηχανικής "ΕΛΕΜΒΙΟ", η οποία είναι συνδεδεμένο μέλος της Διεθνούς Εταιρίας Εμβιομηχανικής (ISB), έχουν πλέον καθιερωθεί στο επιστημονικό κοινό της Εμβιομηχανικής ως ένας επιστημονικός θεσμός.

To 3o Συνέδριο έλαβε χώρα στις 26, 27 & 28 Σεπτεμβρίου 2008, στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

"Με στόχο να προσελκύσει το ενδιαφέρον πανεπιστημιακών, ερευνητών, επαγγελματιών και νέων επιστημόνων, η οργανωτική επιτροπή επέλεξε το λειτουργικό και εύκολα προσβάσιμο περιβάλλον του Πολυτεχνείου για τη δραστηριοποίηση των συνέδρων στην νέα επιστημονική γνώση.