• Τόπος διεξαγωγής

  DOMOTEL XENIA – Βόλος

   

 • Συντονιστής Οργανωτικής Επιτροπής


  Λεωνίδας Σπύρου

  Ερευνητής, Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης – ΕΚΕΤΑ
  Αντιπρόεδρος ΕΛΕΜΒΙΟ

 • Κεντρικός Ομιλητής


  Walter Herzog

  Professor, University of Calgary

  Canada

  Gerhard Holzapfel

  Professor, Graz University of Technology

  Austria

 • Μήνυμα οργανωτικής Επιτροπής

Η Ελληνική Εταιρεία Εμβιομηχανικής (ΕΛΕΜΒΙΟ) με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλεί στο 9ο συνέδριό της που θα πραγματοποιηθεί στις 4-6 Οκτωβρίου 2020 στον Βόλο. Μεταξύ των κύριων στόχων του συνεδρίου είναι η συζήτηση θεμάτων επιστημονικής αιχμής και η προώθηση της ανταλλαγής γνώσεων για την έρευνα και καινοτομία στον δυναμικά αναπτυσσόμενο τομέα της Εμβιομηχανικής, με ανάδειξη του διεπιστημoνικού χαρακτήρα του τομέα και απώτερο σκοπό την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων.

Το συνέδριο θα περιλαμβάνει κεντρικές ομιλίες από κορυφαίους στον τομέα τους επιστήμονες, οι οποίες θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και πλατφόρμα καινοτομίας, ιδιαίτερα για νέους ερευνητές και φοιτητές. Επίσης, θα περιλαμβάνει δωρεάν προ-συνεδριακά εργαστήρια. Στην κανονική του ροή το συνέδριο θα πραγματοποείται σε δύο παράλληλες συνεδρίες με προφορικές ανακοινώσεις σε διαφορετικές θεματικές ενότητες, και θα περιλαμβάνει ειδικές συνεδρίες για ανηρτημένες ανακοινώσεις.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε ακαδημαϊκούς, ερευνητές, μεταπτυχιακούς και προπτυχιακούς φοιτητές σε αντικείμενα που σχετίζονται με τις θεματικές ενότητες του συνεδρίου, καθώς και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στους χώρους της υγείας, του αθλητισμού, και της μηχανικής.

Σας περιμένουμε να συναντηθούμε στον Βόλο!

 

This post is also available in: Greek