• Τόπος διεξαγωγής

  Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Λούρος» Νοσοκομείου «Μητέρα»

   

 • Συντονιστής Οργανωτικής Επιτροπής

  Δημήτρης Ευταξιόπουλος

 • Κεντρικός Ομιλητής

  Sebastian Wolf

 • Μήνυμα οργανωτικής Επιτροπής

«Συνεχίζοντας την παράδοση της διεξαγωγής των Συνεδρίων της Ελληνικής Εταιρείας Εμβιομηχανικής (ΕΛΕΜΒΙΟ) ανά διετία, με χαρά ανακοινώνουμε τη διοργάνωση του 7ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Εμβιομηχανικής, κατά το διάστημα 24 – 26 Ιουνίου 2016. Το Συνέδριό μας θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Ομίλου «Υγεία» στο Μαρούσι, στην Αθήνα. Οι εργασίες του θα πραγματοποιηθούν στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Λούρος» του νοσοκομείου «Μητέρα» και στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Νοσοκομείου «Υγεία», αξιοποιώντας τη σχετική ευγενική χορηγία του Ομίλου «Υγεία».

Η συνειδητή επιλογή μας για τη διεξαγωγή του Συνεδρίου σε νοσοκομειακές μονάδες για πρώτη φορά, σηματοδοτεί τη διαρκή επιδίωξη της ΕΛΕΜΒΙΟ για εγγύτερη επικοινωνία, ανταλλαγή απόψεων και συνεργασία μεταξύ των ποικίλων επιστημονικών ειδικοτήτων της Εμβιομηχανικής και της Ιατρικής Κοινότητας.

Το 7ο Συνέδριο συμπίπτει με την συμπλήρωση 10 χρόνων δράσης της ΕΛΕΜΒΙΟ που ξεκίνησε με το 1ο Συνέδριο στα Τρίκαλα το 2006. Ο επετειακός χαρακτήρας του 7ου Συνεδρίου θα εκφραστεί με πρόσκληση προς συγγενείς επιστημονικές εταιρείες να παρουσιάσουν τη δραστηριότητά τους και με την προβολή των εργασιών στα μέσα μαζικής ενημέρωσης».

This post is also available in: Αγγλικα