• Τόπος διεξαγωγής

  Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α.) Α.Π.Θ.

   

 • Συντονιστής Οργανωτικής Επιτροπής

  Ελευθέριος Κέλλης & Βασιλεία Χατζητάκη

 • Κεντρικός Ομιλητής

  T.S. Buchanan, N. Stergiou

 • Μήνυμα οργανωτικής Επιτροπής

«Μετά τις επιτυχίες των Συνεδρίων στα Τρίκαλα (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας), στην Ολυμπία (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο) και Ιωάννινα (Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων), τα Πανελλήνια Συνέδρια της Ελληνικής Εταιρίας Εμβιομηχανικής “ΕΛΕΜΒΙΟ”, η οποία είναι συνδεδεμένο μέλος της Διεθνούς Εταιρίας Εμβιομηχανικής (ISB), έχουν πλέον καθιερωθεί στο επιστημονικό κοινό της Εμβιομηχανικής ως ένας επιστημονικός θεσμός. Τώρα, το ταξίδι της ΕΛΕΜΒΙΟ θα σταματήσει τον Σεπτέμβριο του 2012 (28-29) στη Θεσσαλονίκη όπου τα μέλη των Τμημάτων Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης προετοιμάζονται για να φιλοξενήσουν το πιο σημαντικό ελληνικό συνέδριο στο χώρο της Εμβιομηχανικής.

Όπως και στα προηγούμενα Συνέδρια οι θεματικές ενότητες που θα καλυφθούν, βασικά σε δύο παράλληλές συνεδρίες, σε αναρτημένες ανακοινώσεις posters και μερικές κεντρικές ομιλίες, θα αφορούν στους ακόλουθους 3 βασικούς τομείς:

 • Βιοϋλικά,

 • Κλινική Εμβιομηχανική και

 • Αθλητική Εμβιομηχανική

Οι οργανωτές φιλοδοξούν να συνεχίσουν το πετυχημένο θεσμό του συνεδρίου της ΕΛΕΜΒΙΟ, παρά τις οικονομικές αντιξοότητες των καιρών μας. Στο πλαίσιο αυτό, στόχος μας είναι να επικεντρωθούμε στην ουσία του συνεδρίου, δηλαδή στη ευκαιρία να παρουσιάσουμε και να συζητήσουμε επιστημονικά θέματα του χώρου προσαρμοζόμενοι στις δυνατότητες των μελών και φίλων της εταιρίας, με όσον το δυνατό χαμηλότερο κόστος εγγραφής.

Πέρα από τα ΤΕΦΑΑ, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης διαθέτει πολλούς ερευνητές που ασχολούνται με την εμβιομηχανική. Στόχος μας λοιπόν θα είναι η ενεργός συμμετοχή όσων περισσότερων τμημάτων από ένα από τα μεγαλύτερα ιδρύματα της χώρας».

This post is also available in: Αγγλικα